help Bel ons: 085 78 200 29

Laat uw reactie achter voor andere gebruikers

Uiteraard zijn ook andere gebruikers en toekomstige gebruikers van CoatingShop.nl benieuwd naar uw ervaringen.

U kunt via het contactformulier uw mening achterlaten voor andere bezoekers die wellicht hun keuze hierop kunnen baseren. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u ook uw naam en woonplaats vermeld.

 

Ervaringen van anderen


 14 januari 2015 door Laurens Koetsveld
“Beste CoatingShop, met veel plezier laat ik jullie weten dat de PU150 gietvloer er geweldig bij ligt! het was een spannende ervaring waarbij de twee componenten materialen voor behoorlijke tijdsdruk zorgde. gelukkig was de kamertemperatuur laag zodat het gelukkig niet te snel ging uitharden, maar dat weet je niet van te voren. gelukkig waren jullie altijd telefonisch of per mail aanwezig voor raad. ik kijk met plezier terug op het contact met jullie, met dank hiervoor.”


7 januari 2015 door Robert Spenkelink
“Beste coating shop, Fijn dat jullie zo snel kunnen leveren , bedankt hier voor.”


19 december 2014 door Matthijs Kromhout
“Beste medewerker van CoatingShop, Wij hebben inmiddels de gietvloer binnen. Soepel geregeld zo. Hebben wij voor de kerst eindelijk ons huis helemaal af! Bedankt voor de snelle service.”


9 december 2014 door Mick Lorwa
“Beste CoatingShop, Bedankt voor jullie vliegensvlugge antwoord. Als de service ook zo snel is dan kan het alleen maar goedkomen.”


13 november 2014 door Sander Bokking
“Geachte CoatingShop, Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie op mijn vraag en voor uw aanbevelingen!”


30 oktober 2014 door Reinier Winter
“Beste CoatingShop, Dank voor de snelle reactie. Ik had slechts een deel van het materiaal gebruikt, dus het kan best zijn dat de verhoudingen van de 2 componenten niet 100% juist was. Ik zal daar bij de volgende klus dus extra op letten!”


24 oktober 2014 door Pepijn van Elven
“Beste CoatingShop Medewerker, Onlangs heb ik jullie Epoxy vloercoating op een betonvloer buiten aangebracht en het ziet er heel goed uit. Ik ben dan ook zeer tevreden met het nieuwe zicht!”


“Geachte dhr/mevr, Het product EC23 is goed bevallen. Alles zit inmiddels netjes op de garagevloer!”


15 oktober 2014 door Arnoul Courant
“Geachte CoatingShop, Nadat ik deze zomer tot volle tevredenheid reeds een PU gietvloer bij jullie heb besteld, ben ik nu toe aan een kamer in ons souterrain wat ik ook met jullie CoatingShop wil gaan doen.”


27 augustus 2014 door Pim van Bochoven
“Beste CoatingShop, Ik heb kortgeleden een 2-laags epoxy (anti-slip) vloercoatingset bij u besteld (bestelnummer 14326). Deze is snel geleverd, waarvoor mijn dank.”


30 april 2014 door P. van Heur
“Beste, Met uw uitgebreide uitleg ga ik aan de slag. In ieder geval al ontzettend bedankt met de duidelijk uitleg en zeer snelle reactie en mocht ik de oorzaak binnenkort boven water krijgen kom ik er uiteraard bij u op terug.”


11 april 2014 door Johnson Lourens
“Beste CoatingShop, Nog bedankt voor alles!”


21 maart 2014 door Yoeri van de Moortel
“Beste, Bedankt voor de goede uitleg! Ik voorzie het nodige en dan volgt er automatisch een bestelling!”


 11 mei 2013,

Hallo. Wij hebben het halve internet afgezocht voor onze vloer. Uiteindelijk bij Caotingshop gevonden wat we zochten. Mooie vloer met glitters in de kamer van onze dochter. We zijn er blij mee!

Dag.

Freek de Bie, Amstelveen


 28 april 2013,

Beste Coatingshoppers,

Het was heel spannend en leuk om ons eigen projectje te doen. Eigenlijk ging het heel makkelijk maar we hadden ook el erg veel hulp. Te weinig kwasten bestelt. De week erna hebben we de vloer ingezegend. Bedankt voor de hulp en goede levering! Toppie

Groeten,

Pieter de Groot, Den Bosch


 17 april 2013,

Het was even zoeken op de site maar met wat hulp kwam ik er wel. De vloer ligt er inmiddels in met wat hulp van een goede vriend. Eerst met een biertje van tevoren een plan van aanpak bedacht. Alleen dat al was gezellig!

Mijn dank is groot.

Sven van der Marc, Utrecht


 11 maart 2013,

De vloer in de badkamer is erg mooi geworden. Het kleurt prima bij de andere dingen. Bedankt voor het advies. Antislip was een goed idee van jullie.

Gr. Eric, Breda


 24 januari 2013,

Beste coatinshop,

Onze dochter is helemaal gelukkig met haar glittervloer op haar slaapkamer. Het ene discofeest na het andere wordt gehouden. De buren zijn er iets minder blij mee. Bedankt voor het advies en alle hulp. Volgens mij zijn er wel wat uurtjes in gaan zitten.

Binnenkort krijgt onze zoon een nieuwe kamer.....wie weet haha.

Gerald van Zomeren Tiel


 12 november 2012,

Wij hebben onze keukenwanden voorzien van een vernis van Coatingshop. Dit op advies van onze schilder die het al vaker had gebruikt. Het werkt super. Cupecake bakken met de kinderen is ineens geen bedreiging meer voor je keuken.

Succes!

Susan van de Laar, H.I. Ambacht


 3 oktober 2012,

Na lang wikken en wege besloten we om zelf onze gietvloer te leggen. Het was een hele uitdaging maar uiteindelijk zijn we trots op ons eigen werk. Niemand heeft dezelfde vloer :-)Ook de buren waren enthousiast en wilden een vloer op zolder leggen. Weer een nieuwe klant voor jullie. Top verder.

Hartelijke groeten

Bennie en Chantal uit Zwijndracht


 25 Juli 2012,

Hoi Maurice,

Uiteindelijk is de vloer mooi geworden! Bedankt voor de service en in het najaar ga ik aan de slag met mijn schuur/kennel. Ik bestel tzt weer een nieuw pakket. (weet ik in ieder geval hoe het dan wel en niet moet).

Mvg Jaco Verweij


 4 Juli 2012,

Beste Maurice,

De bestelling was om 8,40 bij ons in de winkel. Ik wil u nog een keer HEEL ERG BEDANKEN voor alles wat heeft u voor ons gedaan. U heeft een uitstekende service aangeboden.

U bent altijd welkom in onze winkel. De taart en de koffie staan voor u klaar.

Bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Diana Valstar

Patisserie Di Stefano.Den Haag

 

 4 Juni 2012,

Snel besteld, snel gestuurd, makkelijk en volledig pakket, maar wat niet in de handleiding staat (daar moet een produktblad voor geraadpleegd worden) is dat de coating snel verwerkt moet worden. Let dus heel goed op als je meer dan zeg 5/10m2 moet verwerken, want binnen 30 minuten start het stollingsproces onverbiddelijk. Heeft mij zeer veel extra werk, geld en een niet zo'n mooie vloer opgeleverd.

 

Donald Heertje,


 29 Mei 2012,

Dit is de tweede keer dat ik een garage van coating voorzien heb. Vooraf was er bij mij wat twijfel over de ondergrond en hoe deze eventueel voor te behandelen. Dankzij het advies van Coatingshop juiste keuzes kunnen maken. Het resultaat ziet er weer schitterend uit. Pakket was compleet en stond klaar bij afhalen. Ik ben wederom een zeer tevreden klant.

 
groetjes Marc
 

Coating kon snel opgehaald worden na de bestelling via Internet. Terplekke een duidelijke uitleg, ook nog via een schriftelijke instructie. Materiaal is eenvoudig aan te brengen met roller en kwast (randen). Resultaat is een perfecte vloer die tegen een stootje kan en waarop je (na het strooien van snippers) geen vuil ziet en eenvoudig is te reinigen.

Prima product en service!

Dirk Kanters


 Ik ben goed geholpen door coatingshop. Ik vond het wel erg lastig, vooral het mengen van de egaliseercement is bijna niet te doen. Er blijven klonten achter onderin de emmer ook al sta je 5 minuten te mixen. Het is ook zaak de emmers coating voor mengen goed door te roeren, vaak zit er onderin een dikke pasta die lastig door te roeren is. Resultaat van mijn witte coatingvloer is dat het niet 100% egaal is geworden, ik kan zien waar de ene emmer overgaat in de andere. Ook zou ik achteraf meer coating hebben besteld. De 2e laag heb ik overdreven dik aangebracht maar nog is hier en daar de dekking niet 100%. Zal wel aan de kleur liggen, want een cementgrijze vloer hagelwit krijgen is vast lastiger dan bijv. grijs. Als je niet let op details heb ik nu wel een gladde glanzende witte vloer en dat ziet er toch gewoon erg goed uit.

Radboud van Casteren


Hallo Maurice

Hier een antwoord op uw gestelde vragen. A zeer tevreden. B geen enkel probleem op een plaats laat het nu een stuk los ik denk dat de ondervloer daar niet droog genoeg was of niet helemaal goed ontvet. Verder geen probleem met het aan brengen wel moet je snel zijn en met twee man…. Ik heb het alleen gedaan maar het volgende en laatste stuk doe ik niet alleen. C het resultaat is super in een hondenkennel lekker zuiver te houden en het ziet er ook nog super mooi uit en doet heel warm aan. Mocht misschien iets stroever zijn maar mijn honden zijn het gewend om er op te lopen.

Nog bedankt willem van Loon Oss


 

18 september 2011,

Een mailtje van ons om te vertellen dat we met alle plezier de coating hebben aangebracht. We hadden alleen druppels op het kozijn zitten en die hadden we niet gezien. Wat een sterk spul die coating. We verslijten het nooit meer.

Rob Kanters, Arnhem


23 juli 2011,

Ons is gevraagd onze ervaring hierop te plaatsen. Eigenlijk kunnen we alleen maar zeggen dat het errug goed is gegaan. Eerst dachten we nog....kunnen we dat zelf wel. Maar een gietvloer gieten is te doen. Misschien niet zo perfect als een pro maar de prijs is ook even anders. Wij zijn er blij mee. De rest van de topcoating is onderweg terug. Het geld mogen jullie terug storten op onze rekening.

Een aanrader.

Gerard, Duiven


18 juni 2011,

Volgens week gaan we op vakantie dus nog snel even de vloer doen. We dachten eerst aan gewone betonverf meer de coatings zonder oplosmiddel van coatingshop leken ons toch beter. Gelukkig bleek dat ook. Het 3 laags coating pakket was voldoende voor onze garage. De rollers hadden we toch beter bij jullie mee kunnen bestellen. Geen pluizen is toch belangrijker dan we dachten.

We konden de lagen mooi na elkaar aanbrengen. Onze spullen moesten we even buiten kwijt maar met een partytent waren we geholpen. We zijn blij met onze vloer. Makkelijk schoon te houden ook.

Geert Konings, Sassenheim


26 mei 2011,

Toppie spul weer. Dit was onze tweede vloer en ook onze buren hebben het inmiddels gedaan. We hadden beter de hele straat kunnen vragen misschien hadden we dan wel extra korting gekregen.

Binnenkort een straatfeest dus wie weet....

Goed voorbeeld doet volgen.

W. Ras, Ulvenhout


10 mei 2011,

Hallo allemaal. Stap voor stap kwamen we eruit. Logisch met een stappenplan. De kleur was zoals we dachten en de verwerking verliep soepel. Zelfs mijn moeder vond het mooi. Het eerste blik primer was hard voordat we het op hadden. Dom, we hadden niet gelezen. Gelukkig hebben jullie ons snel geholpen met een nieuw blik.

Joris, Amsterdam


17 april 2011

Wij hadden eerst ergens anders onze spullen besteld. Er klopte helemaal niks van. Wij de spullen terug gestuurd en gelukkig ons geld terug gekregen. Zoekend op internet kwamen we jullie tegen. We waren ook nog goedkoper uit en super geholpen. Mooi dat de primer die we over hadden ook nog terug kon. We sturen jullie snel wat foto's.

Fam. Vogels Utrecht


12 april 2011

Hey Coatingshoppers. Ik had niet gedacht dat het zo "makkelijk" zou zijn. Onze bijkeuken met coating en kleurvlokken ligt er super bij. We vonden achteraf de kleur iets minder maar dat was onze keuze. We doen het over een paar jaar nog wel weer over. Fluitje van een cent.

Wij wensen jullie succes met de vloeren en zeker tot ziens.

Wendy van Zand


6 maart 2011

Geweldig website en ik had toch al aardig wat bekeken. Prijs en kwaliteit zijn naar mijn idee het beste wat te krijgen is. Snelle levering en top verwerking. Mijn eerst epoxy vloer ligt er als een zonnetje bij.

Top!

John Colen, Bennebroek


23 februari 2011

Hallo Maurice. Uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen en daarna was het zo geregeld. Het aanbrengen van de gietvloer viel ons nog best mee. We zijn gelukkig wel wat gewend. De gietvloer liet zich makkelijk verwerken en nadat we de coating hadden aangebracht zag het er super uit.

Al met al een geslaagd project. We zullen er lang plezier van hebben :-)

Gegroet

Bianca Zijlstra, Groningen

<


p>11 juli 2010

Beste Maurice Swagers,

Hartelijk dank voor uw mail.

Wij zijn zeer tevreden wbt de service,informatie en de snelheid.

Helaas hebben wij nog geen tijd gehad om de garagevloer te behandelen met de coating.

Wij laten zeer zeker weten aan u hoe het voorbereiden en aanbrengen is gegaan.

Hopelijk is het resultaat wat we ervan verwachten.

Met vriendelijke groet,

Wilfried en Rita Verhaar.


19 mei 2010,

Ik heb de producten nog niet allemaal verwerkt. Het is een maand eigenlijk te heet geweest hiervoor (de afgelopen maand juli)

Een ding viel me op: er zit aardig wat zand bij de epoxy reparatiemortel.

De beschadigingen in de vloer waren hier eigenlijk te oppervlakkig voor. De eerste hoeveelheid die ik verwerkte gaf dus geen mooi resultaat.

Daarna heb ik het product zonder zand verwerkt: de oneffenheden in de vloer werden keurig uitgevlakt.

Wel uw advies opgevolgd: met het warme weer heb ik maar kleine hoeveelheden aangemaakt, het droogde best snel...

Met vriendelijke groet,

Mw. Pellikaan


17 januari 2010

Hallo Coatingshop

Gisteren heb ik de top aangebracht op de gietvloer. de 2 gemengde kleuren zijn goed uitgevallen. Grappig zo'n eigen gietvloer.

De vlokjes hebben we maar niet gedaan. Vonden we achteraf niet zo mooi. We hadden nog wat primer over en die zullen we terugsturen. Ook fijn dat dit kan.

Marcel Gevers (die van de vele mails :-)

Rotterdam


29 december 2009

Bedankt voor jullie snelle service. Ik was al bang dat het niet meer ging lukken voor de kerstvakantie maar alles was mooi op tijd. Ik had al eerder een vloer gesmeerd maar jullie producten werken super. Ik was blij met alle kleuren die konden.

Berend Keizer uit zuid-holland


29 oktober 2009

Graag willen wij even melden dat onze transparantevloer een succes was. We hadden op enkele plaatsen gekeken naar vloercoating maar toch bij jullie uitgekomen. Nu kunnen we genieten van de vloer.

Succes.

Onno


7 september 2009

Hallo Angelique,

We vonden het wat lastig om een kleur keuze te maken, omdat de staaltjes van de ral waaiers vrij klein zijn en het vloeroppervlak natuurlijk erg groot is in verhouding. Maar het is ons toch gelukt de juiste kleur te kiezen, wij hebben gekozen voor steengrijs.

We krijgen veel complimenten voor de mooie strakke vloer een ook over de mooie neutrale kleur.

Bij het opbrengen van het eerste blik van de primerlaag kwamen we tot de conclusie dat we wat sneller moesten werken. omdat het vrij snel dik en plakkerig werd, maar bij het tweede blik ging het goed. De dag daarna de schraaplaag opgezet.De derde dag de gietvloer zelf opgebracht, ging allemaal heel goed. In de eerste ruimte geen pikroller gebruikt, gevolg was dat we de volgende dag een paar heel kleine gaatjes ontdekten in de vloer. De andere ruimte wel de pikroller gebruikt nu geen gaatjes in het eindresultaat. Als laatste laag de mat-coat opgebracht in eerste instantie iets te dik opgebracht waardoor we wat aanzetten van de roller zagen. Op advies van Wil de vloer opnieuw geschuurd en een nieuwe dunnere laag aangebracht. Het resultaat is schitterend we zijn erg blij met onze mooie strakke vloer!!

Bedankt voor de goede service en advies.

J van der ley


27 augustus 2009

Ik heb een all in pakket 3 laags epoxy coating besteld zonder antislip, de bestelling kwam netjes verpakt in een grote doos aan en alles zat erbij.Na 3 avonden werk is het eindresultaat geweldig te noemen. Het aanbrengen van de vloer stelt weinig voor, je moet gewoon goed de instructies naleven en als je alles van tevoren goed afplakt en voorbereid kun je in 1 keer doorwerken,wat wel zo handig is ivm de redelijk snelle harding van het materiaal.

Ik heb het bij een buitentemperatuur van 25 graden gedaan ( in de garage was het zeker 20 graden ) en dit ging prima,ik had ongeveer een uur de tijd voor het aanbrengen van elke laag voordat het materiaal te dik begon te worden. Ik heb met 2 man gewerkt ( wat absoluut aan te raden is ivm het uitharden van het materiaal ), 1 man doet de randjes voorbereiden met de kwast en de ander werkt met de grote roller de vloer af. Het all in pakket voor 20 tot 22 vierkante meter is super, en ik zou het iedereen aanraden, alles wat je nodig hebt zit erbij zodat je niks kunt vergeten of fout kunt doen.

In mijn familie hebben we een schildersbedrijf en zelfs deze kon het mij niet goedkoper of completer verzorgen. Zelf heb ik nog 2kg flakes/chips erbij besteld voor een mooier eindresultaat. Als je met flakes/chips werkt zie je ook veel minder snel eventuele beschadigingen op de vloer of oneffenheden en het breekt een beetje de enorme glanzende oppervlakte.

Al met al een geweldig eindresultaat en een super compleet produkt om in mijn geval de garagevloer mee af te werken. Super bedankt voor de snelle levering en alle online en bijgeleverde informatie.

M.V.G

Lars Pepels

Hoensbroek

 


7 augustus 2009

 

Hey daar. De start was moeizaam. Eerst de verkeerde kleur maar super opgelost. En bedankt voor de bis bloemen. Complimenten aan jullie allemaal. De vloer is klaar en zelf opa is tevreden.

De groeten
Hans Dingemans


24 juni 2009

Hier een korte recatie van het klussenfront. De gietvloer in onze kinderspeelkamer is super strak geworden. Het advies was geweldig en als wij het kunnen....:-)

Michelle Kanters
Amsterdam


9 juni 2009

Hallo

Wij hebben een compleet pakket besteld. Eigenlijk waren we geen schilderhelden maar met de handleiding in de hand hadden we er wel verrtrouwen in. Onze hobbykamer is nu klaar en we zijn best tevreden met onze eerste vloerenklus. Dit nodigt uit tot meer zoals de zolderkamer.

Het werken met de epoxy coatings ging goed en ons angst voor stank was ongegrond. Je rook het bijna niet maar er zat ook geen oplosmiddel in. Fijn.

Fam. van Duin uit Zeeland


12 mei 2009

Beste CoatingShop,

Afgelopen week ben ik begonnen aan mijn garageproject nadat ik in overleg met jullie tot een oplossing was gekomen. Het instrooien van de vloer met kleurvlokken was even wennen maar het resultaat mag er zijn. Ook de kinderen vinde de vloer geweldig.

Bedankt voor jullie hulp.

Tim Klein Zeewolde


19 april 2009

Hallo,

Ik heb aan het begin van de middag de derde en laatste laag erop gezet en de snippers erin gestrooid. 1 woord ''fantastisch''. Er zijn nu al 2 mensen bij mij wezen kijken die het ook gelijk overwegen.

Je zult begrijpen dat ik hun ook geadviseerd heb naar jullie te gaan (ongeacht de afstand). Ik zal dit ook op jullie site zetten. Vriendelijk bedankt voor jullie goede service, kwaliteitsproducten en de goede afhandeling.

MVG.

Mitchell van der Linde


23 jan 2009

Ik heb eind november/begin december 2008 een vloercoating aangebracht in mijn atelier, een zolder met een zandcementvloer. Het product wat ik gebruikt heb is een: 3-laags EP Vloercoating pakket met primer (Standaardkleuren 7032, 7035 ,7045). Ik had de grote kit (44 vierkante meter) gekocht. Dit was iets teveel, echter ik heb een 3e laag kleur aan weten te brengen met een bij een botenwinkel aangeschaft rollertje, dit maakte het nog net iets mooier dekkend. Het atelier is een heel netjes geheel geworden!

M.vr.Groet,

Freek Hessels, Harderwijk


18 januari 2009

"Ik heb een bestaande gietvloer, die nu 4 jaar in gebruik is. De matte toplaag die van een andere leverancier kwam was er op meerdere plaatsen afgesleten. Na advies van Coatingshop heb ik besloten om er een nieuwe toplaag over aan te brengen om weer een mooie glans terug te krijgen. Het advies was om matcoat PU TR te gebruiken. De aanbevolen hoeveelheid was ruim voldoende om twee lagen aan te brengen. Vooraf heb ik alles goed geschuurd met grof schuurpapier en ontvet. De coating is eenvoudig dun aan te brengen met een viltroller. Rol het wel heel licht na om alle aanzetten van de roller te verwijderen, want anders blijf je die zien.

De volgende dag was de vloer met een mooie zijdeglans hard geworden, en de aangebrachte laag is best dik. Twee dagen later is de vloer echt uitgehard en heb ik de meubels weer teruggeplaatst. De keuken oogt echt weer nieuw!"

M.v.G. uit Sleeuwijk


8 juni 2008

Vandaag de laatste laag aangebracht. Mooi spul en bedankt voor de snelle levering. Waren al bang dat we het dit weekend niet meer af konden maken. Nu kunnen we volgende week onze spullen weer terugzetten.

Groetjes Johan en Iris


19 feb 2008

Wij waren eerst bang dat het ons niet zou lukken. Met de uitleg en de handleiding ging het uiteindelijk toch goed. Fijne producten een een goed resultaat.

Fam. Kanters


26 aug 2007

snelle levering, zeer goed product, makkelijk te gebruiken, ideaal voor auto werkplaats!! En ook erg belangrijk: scherpe prijs!!

Groetjes,

www.bartsautoservice.nl | Meijel


7 mei 2007

Goede service, snelle levering van volledige informatie en de benodigde produkten. En het belangrijkste: een uitstekend verwerkbaar product (EC23) met een mooi en keihard resultaat.

Een aanrader voor de DHZ-er,

Remko


15 oktober 2006

Aan CoatingShop.nl

Bij deze willen wij U hartelijk danken voor de voortreffelijke service die ons door U geleverd is. Beginnend met een zorgvuldig technisch advies waar in onze specifieke wensen (die enigszins afwijkend waren) goed beantwoord zijn. Verder door duidelijke gebruiks voorschiften en vooral de flexibele opstelling bij het ophalen van de coating.

Met name Wil (ik hoop dat ik het zo goed schrijf) heeft ons erg goed geholpen.

Dit heeft geresulteerd in een vloer waarmee we erg tevreden zijn. Nogmaals dank hiervoor.

Eric van Grunsven


13 oktober 2006

L.s.,

Allereerst:

Mijn dank voor de prima verzending en perfecte materialen! Erg content met de complete set waardoor ik niet diverse keren naar de bouwmarkt hoefde af te reizen! Ook voor de handleidingen mijn grote compliment: erg duidelijk en…..een kind kan de was doen. Het resultaat is boven verwachting: strak, glanzend en mooi dekkend!!

Na het aanbrengen is echter de dag erop een kast verschoven over de vloer waardoor er een lichte beschadiging is ontstaan. Nu is mijn vraag of het mogelijk is dat ik van de bestelde kleur nog een klein monster krijg nageleverd voor herstel van de vloer. Graag uw reactie.

M.vr.gr.

R. Fransen


26 september 2006

We hebben de vloer afgewerkt met EC23 en ik wil u niet onthouden dat we uitermate tevreden zijn over het eindresultaat. Het product s’nachts buiten laten staan zodat de temperatuur rond de 15/16 graden was. Uiteindelijk op het productblad gezien dat de verwerkingstijd inderdaad toch vermeld staat. De eerste laag in hoog tempo verwerkt, doch dit was niet echt nodig, er bleek voldoende tijd. De tweede laag dus rustig aangebracht met een perfect resultaat. We zijn ook erg tevreden over het gehele pakket. Alles, kwasten, rollers tape e.d., was aanwezig dus we konden gelijk aan de slag. Nogmaals dank voor dit perfecte product.

Vriendelijke groet

Ron Boes.


23 september 2006

Na wat missers in de bestelling het vloerpakket ontvangen, en nu eindelijk tijd gevonden het te verwerken.

Het pakket in een grote zware doos is geheel compleet met alles wat er nodig is (3-laags) en een uitvoerige handleiding die ook op de site staat.

Helaas wel wat pracktische problemen bij het verwerken i.v.m de verschillende hoeveelheden baismateriaal EC23 in verschillende grote van blikken. Hierdoor met een moeilijk klein weegschaaltje (het komt toch vwb gewicht zeer precies) aan de gang gegaan om 2x7,5 kg aan te maken. (opmerking CoatinShop.nl; inmiddels zijn kleinere verpakkingen ook leverbaar).

Na de makkelijke 1e laag ELP-TR primer de eerste laag met vloercoating EC 23 in kleur 7032 aangebracht. Het eerste stuk blijkbaar aan de dunne kant aangebracht, waardoor het wat doorscheen en er hier en daar een soort blaasjes ontstond bij het uitharden (zoals een luchtbelletje) waar het slecht had gedekt. Aan het eind bleek ik ook nog wel wat over te hebben, dus deze "fout" tijdens de 2e en laatste laag niet weer gemaakt.

De 2e en laatste laag EC 23 van de 3 wat dikker opgezet, en ook de kleinste scheurtjes en gaatjes vulde zich mooi met de coating. Het resultaat is erg goed en mooi.

Het is even wat uitdokteren met hoeveelheden, maar verder makkelijk te verwerken bij een goede voorbereiding. Met alle info en ook op deze site is dat echter goed te doen.

D Witmond, Naarden


26 juni 2006

Ik heb onlangs een vloer coatingpakket bij u besteld. Ik heb dit op de vloer gesmeerd en het zag er heel mooi uit. Het advies van jullie om een primer te nemen was heel goed. Je zag deze in de ondergrond trekken zodat er geen zuiging meer wat.

Bedankt en wellicht tot ziens.

Joris Klaasen - Den Haag


4 mei 2006

"Het aanbrengen van de producten verliep zeer goed. Het was alleen even kijken met de grote van de verpakking. Het eindresultaat was goed. Prima samengesteld pakket met een goede handleiding. Het eindresultaat was ook naar tevredenheid. Zelfs mijn buren waren er jaloers op. Zij hadden nu tegels liggen."

J.J. van Dijk, Amsterdam


22 maart 2006

"Mijn complimenten voor het kant en klare pakket, zeer duidelijk, goed mee te werken en zeer compleet; de schilder en ik waren er zeer geporteerd van, ik zal eenieder die er naar vraagt, doorverwijzen ( incl. onze verfhandel in Roosendaal, die me al vroeg hoe ik het nu gedaan had!)"

Xandra van den Berg, Roosendaal


16 februari 2006

Hallo,

Vorig weekend heb ik een bij u bestelde vloercoating proberen aan te brengen. Dit ging mis: het materiaal werd binnen een kwartier hard en viel niet meer te verwerken. Ik bleek een verharder van een primer in de set te hebben zitten. Ik heb hierover maandag gebeld en woensdag mocht ik al een nieuwe set ontvangen. Deze heb ik dit weekend aangebracht, zonder enige problemen en met mooi resultaat!

Ik wil graag hiermee een compliment geven voor de servicegerichtheid en snelheid van jullie organisatie. Een aanbeveling waard!

Met vriendelijke groet,

Michel van Maastricht - TILBURG


10 januari 2006

Om te beginnen ben ik erg content geweest met de manier waarop de vloer is geleverd. Ik had gevraagd of de chauffeur een 1/2 uur vtv kon bellen voordat deze langs kwam, dit is keurig gedaan.

Het aanbrengen van de vloer is erg goed gelukt ik ben zeer tevreden over het eind resultaat, dit alles dankzij het volledig complete pakket waardoor je je niet hoeft af te vragen of jezelf iets bent vergeten. Gezien mijn garage uit twee delen bestaat denk ik er sterk over om ook het tweede deel te voorzien van een coating, u zult dus tzt van mij nog iets horen.

een vriendelijke groet,

Freerk de Vries


Top